Nowadays?

Sharing stories, works, ideas, & news

New in this Blog:

[My Story] Kerjaku men 'design' Longkang


Penghujung Disember 2009.. hidup di opis yang tidak menentu, pada awal tahun ku sangkakan hujung tahun ni aku bakal releks. Rupanya langsung tidak begitu, aku kembali dihujani projek RMK9 yang tidak habis-habis dan sentiasa ada masalah.
 Aku sudah bosan dengan longkang yang dari pandangan orang nampak macam mudah tapi memang boleh mengusut kepala otak aku selama berhari-hari.
Aii... kenapa la JKR ni xbeli software susah aku nak design cara manual guna Excel ni.
Kali ni projek Klinik Tumpat, wat julung2 kalinya buat persiapan bagai nak rak. Aku cuba buat projek ni ikut prosedur & steps JKR. susah sebenarnya tapi apakan daya itu lah kerja aku sebagai jurutera/ penolong pengarah/ macai/ penurut perintah/ pengakur/ 'punch bag'. Isk-isk...

3 comments:

mu|an December 15, 2009 at 3:43 PM  

saba ye b..
bln 6 nnt kt g honeymoon k..
keh3..

k0m4nd3r December 15, 2009 at 5:18 PM  

Alaa.. x jadi no satu komen.. sabar ye pereka longkang. tanpamu siapalah longkang. :D

wafixx December 16, 2009 at 3:31 PM  

k0m4nd3r : ni bkn longkang shj, kolam air, parit, kolam taik, perangkap najis, loji kumbahan, aku jugak buat.

Click my Nuffnang!

English Premier League Injury Table

Related Posts with Thumbnails

Contributors

Followers

Click dude..!

Chat with me!

ShoutMix chat widget

My Blog List

Others

Hits Since April 8, 2009! Free Hit Counter by Pliner.Net