Nowadays?

Sharing stories, works, ideas, & news

New in this Blog:

[My Story] Kursus Induksi Bil.3/2011


Memang penat tunggu, akhirnya selepas 2 tahun 2 bulan aku diserap ke jawatan tetap di JKR barulah aku dapat induksi. Tak dapat dinafikan, kursus ni aku dapat setelah berbuih2 follow-up di Kementerian. Pelik bin ajaib walaupun penat aku follow up tiap 3 bulan daripada 2009 name aku dikatenye hilang dari list. Tapi apa-apa pun kene la bersyukur.. alasan aku kali ini disebabkan isteri nak bersalin tidak lama lagi, diterima pakai untuk aku dapat sertai Induksi di Kompleks Rakan Muda Baling. Hahaha.. Alhamdulillah..

Kursus ni selame 2 minggu, nak kate sekse tak jugaklah. 1st tu sahaja agak penat mengharungi pelbagai aktivitinye. Tapi paling menyeronokkan ialah aktiviti kembara. Kumpulan yang aku sertai ni bernama Gunung Mat-chincang. Sepanjang perjalanan nak kene bawak barang amanah dan juga sebaldi air berisi nila. Pada mulanya ingatkan kembara ni xmencabar je sebab terrain nye agak rata. Tapi rupanya ratanya di awal babak jer.. selepas 1km memang mencabar kene redah sungai, masuk gua yang bersungai dan gua gelap. Keadaan muka buminya memang mencabar. Best!

Pada kumpulan aku: Tahniah dan Syabas! jangan lupa amalkan chicken dance & menari poco-poco yek! haha...

Click my Nuffnang!

English Premier League Injury Table

Related Posts with Thumbnails

Followers

Click dude..!

Chat with me!

ShoutMix chat widget

My Blog List

Others

Hits Since April 8, 2009! Free Hit Counter by Pliner.Net