Nowadays?

Sharing stories, works, ideas, & news

New in this Blog:

[APPS] Win7codecs 2.2.4 Final Download

|MG| Win7codecs 2.2.4 Final Download

One of the recent software to solve Windows 7 user.

Author:
Shark007

Date: 2009-12-21
Size: 20.4 MB
License: Freeware
Requires: Win 7

[My Story] Kerjaku men 'design' Longkang


Penghujung Disember 2009.. hidup di opis yang tidak menentu, pada awal tahun ku sangkakan hujung tahun ni aku bakal releks. Rupanya langsung tidak begitu, aku kembali dihujani projek RMK9 yang tidak habis-habis dan sentiasa ada masalah.
 Aku sudah bosan dengan longkang yang dari pandangan orang nampak macam mudah tapi memang boleh mengusut kepala otak aku selama berhari-hari.
Aii... kenapa la JKR ni xbeli software susah aku nak design cara manual guna Excel ni.
Kali ni projek Klinik Tumpat, wat julung2 kalinya buat persiapan bagai nak rak. Aku cuba buat projek ni ikut prosedur & steps JKR. susah sebenarnya tapi apakan daya itu lah kerja aku sebagai jurutera/ penolong pengarah/ macai/ penurut perintah/ pengakur/ 'punch bag'. Isk-isk...

[My Story] Istimewanya menjadi wanita...


Sambil menunggu keputusan bola sepak inggeris, terbaca suatu ruangan dalam ''Google group' yang aku join. Rasenye tak salah kalau nak dikongsikan bersama, iaitu keistimewaan menjadi wanita di sisi agama Islam. Ternyatalah sudah tuduhan melulu agama lain tentang agama Islam itu menindas kaum hawa adalah salah sama sekali... Renung-renungkan hehehhe...

*19 KEISTIMEWAAN WANITA*

1. Doa wanita itu lebih makbul daripada lelaki kerana sifat penyayang yang lebih kuat daripada lelaki. Ketika ditanya kepada Rasulullah SAW akan hal tersebut, jawab baginda , " Ibu lebih penyayang daripada bapa dan doa orang yang penyayang tidak akan sia-sia."

2. Wanita yang solehah (baik) itu lebih baik daripada 1000 lelaki yang soleh.

3. Barangsiapa yang menggembirakan anak perempuannya, darjatnya seumpama orang yang sentiasa menangis kerana takutkan Allah .Dan orang yang takutkan Allah SWT akan diharamkan api neraka ke atas tubuhnya.

4. Wanita yang tinggal bersama anak-anaknya akan tinggal bersama aku (Rasulullah SAW) di dalam syurga.

5. Barangsiapa membawa hadiah (barang makanan dari pasar ke rumah lalu diberikan kepada keluarganya) maka pahalanya seperti melakukan amalan bersedekah.Hendaklah mendahulukan anak perempuan daripada anak lelaki. Maka barangsiapa yang menyukakan anak perempuan seolah-olah dia memerdekakan anak Nabi Ismail.

6. Syurga itu di bawah telapak kaki ibu.

7. Barangsiapa mempunyai tiga anak perempuan atau tiga saudara perempuan atau dua anak perempuan atau dua saudara perempuan lalu dia bersikap ihsan dalam pergaulan dengan mereka dan mendidik mereka dengan penuh rasa takwa serta sikap bertanggungjawab, maka baginya adalah syurga.

8. Apabila memanggil akan dirimu dua orang ibu bapamu, maka jawablah panggilan ibumu terlebih dahulu.

9. Daripada Aisyah r.a." Barangsiapa yang diuji dengan sesuatu daripada anak-anak perempuannya lalu dia berbuat baik kepada mereka, maka mereka akan menjadi penghalang baginya daripada api neraka.

10. Wanita yang taat berkhidmat kepada suaminya akan tertutuplah pintu-pintu neraka dan terbuka pintu-pintu syurga. Masuklah dari mana-mana pun pintu yang dia kehendaki dengan tidak dihisab.

11. Wanita yang taat pada suaminya, maka semua ikan-ikan di laut, burung di udara, malaikat di langit, matahari dan bulan semua beristighfar baginya selama mana dia taat kepada suaminya serta menjaga solat dan puasanya.

12. Aisyah r.a berkata, "Aku bertanya kepada Rasulullah, siapakah yang lebih besar haknya terhadap wanita?" Jawab Rasulullah SAW "Suaminya." " Siapa pula berhak terhadap lelaki?" Jawab Rasulullah SAW, "Ibunya."

13. Perempuan apabila sembahyang lima waktu, puasa di bulan Ramadhan, memelihara kehormatannya serta kepada suaminya, masuklah dia dari pintu
syurga mana sahaja yang dikehendaki.

14. Tiap perempuan yang menolong suaminya dalam urusan agama, maka Allah SWT memasukkan dia ke dalam syurga terlebih dahulu daripada suaminya (10,000 tahun).

15. Apabila seseorang perempuan mengandung janin dalam rahimnya,maka beristighfarlah para malaikat untuknya. Allah SWT mencatatkan baginya setiap hari dengan 1,000 kebajikan dan menghapuskan darinya 1,000 kejahatan.

16. Apabila seseorang perempuan mulai sakit hendak bersalin, maka Allah SWT mencatatkan baginya pahala orang yang berjihad pada jalan Allah.

17. Apabila seseorang perempuan melahirkan anak, keluarlah dia dari dosa-dosa seperti keadaan ibunya melahirkannya.

18. Apabila telah lahir anak lalu disusui, maka bagi ibu itu setiap satu
tegukan daripada susunya diberi satu kebajikan.

19. Apabila semalaman seorang ibu tidak tidur dan memelihara anaknya yang
sakit, maka Allah SWT memberinya pahala seperti memerdekakan 70 orang hamba dengan ikhlas untuk membela agama Allah SWT.


*6 JENIS WANITA MALANG*

Jangan engkau kahwini wanita yang enam, jangan yang Ananah, yang Mananah, dan yang Hananah, dan jangan engkau kahwini yang Hadaqah, yang Baraqah dan yang Syadaqah.


Wanita Ananah:banyak mengeluh dan mengadu dan tiap saat memperalatkan sakit atau buat-buat sakit.

Wanita Mananah:suka membangkit-bangkit terhadap suami. Wanita ini sering
menyatakan, Aku membuat itu keranamu.

Wanita Hananah: menyatakan kasih sayangnya kepada suaminya yang lain, yang dikahwininya sebelum ini atau kepada anaknya dari suami yang lain.

Wanita Hadaqah: melemparkan pandangan dan matanya pada tiap sesuatu, lalu
menyatakan keinginannya untuk memiliki barang itu dan memaksa suaminya untuk membelinya.

Wanita Baraqah: ada 2 makna, pertama yang sepanjang hari mengilatkan dan
menghias mukanya, kedua dia marah ketika makan dan tidak mahu makan kecuali sendirian dan diasingkannya bahagianya.

Wanita Syadaqah: banyak cakap tidak menentu lagi bising.

Dicatat oleh Imam Al-Ghazalli

[My Story] Virus taking control half of my face!


What on earth going on with me? First i got low blood pressure, then my blood test showed sign of virus. Anyway the doctor from this local private clinic advice me to come again because of his unsatisfactory to prove any cause of this virus. hahaha, i'm to busy as well as the doctor. I'm unable to meet him on Wednesday as been scheduled, but i followed up on the next day. But this time he couldn't manage. At that time my body is getting better so, I think it alright I think. (No need to follow up lar, more often more money gonna cost... it's in the middle of the month & my account balance is depleted)

Somehow, something strange starting to my face this week. I can't control left side of my face. No more smile, no chewy, can't blink my left eye (Nak klip mate pon sebelah je, sume awek igt aku nk ngorat die) ADUYAII... But anyway below is something to share about this disease/ disorder:

Definition of Viral infection 
Infection caused by the presence of a virus in the body. Depending on the virus and the person's state of health, various viruses can infect almost any type of body tissue, from the brain to the skin. Viral infections cannot be treated with antibiotics; in fact, in some cases the use of antibiotics makes the infection worse. The vast majority of human viral infections can be effectively fought by the body's own immune system, with a little help in the form of proper diet, hydration, and rest. As for the rest, treatment depends on the type and location of the virus, and may include anti-viral or other drugs.
(Source: Medicinenet.com)

[INFO] Utusan Malaysia Online - Megabait

Utusan Malaysia Online - Megabait

[LIVERPOOL] Lee Carsley Has To Share Blame With David Ngog For Dive - Howard Kendall - Goal.com

Lee Carsley Has To Share Blame With David Ngog For Dive - Howard Kendall - Goal.com

[My Story] Shopping Online- Casio Watch!

Nowadays, it's a common thing to shopping online. But not all Malaysians really believe it, coz they feel most of the sell item cannot be trusted.

But for some reason, online shop is worldwide and more secure than selling product at real world out there. Why? there are no taxes, no mafias, robbery free and cheaper! You can buy anything beyond your imagination. It is a worldwide market.

I just bought it 2days ago. hehehe it is Casio-Edifice EFA-121D-1AV. Really nice, come with one year warranty!Basic Info as below:

Function and Feature:
Specification - 4334
1/100-second stopwatch
Measuring capacity: 99:59'59.99"
Measuring unit: 1/100 second (the display for the first 60
minutes), 1 second (the display after 60 minutes)
Measuring modes: Single stopwatch mode: lap times, total
elapsed time; Dual stopwatch mode: two independent lap time
measurements, lap time differential

Memory capacity: 50 records (used for lap times and total elapsed time)

Other: Lap numbers (01 to 99); best lap time and lap number in newest log

12/24-hour format

Accuracy: ±30 seconds per month

Approx. battery life
3 years on SR927W x 2
Auto-calendar (to year 2099)

Button operation tone on/off

Countdown timer
Measuring unit: 1 second
Countdown range: 100 hours
Countdown start time setting range: 1 minute to 100 hours
(1-minute increments and 1-hour increments)
Other: Auto- repeat

Daily alarms

Electro-luminescent backlight
Auto light switch, afterglow

Regular timekeeping:
Analog: 2 hands (Hour, minute (hand moves every 20 seconds))
Digital: Hour, minutes, seconds, am/pm, month, date, day

Thermometer: Display range: -10 to 60°C (14 to 140°F)
Display unit: 0.1°C(0.2°F)
Thermometer Measurement Timing: During each even-numbered minute
*Changeover between Celsius(°C) and Fahrenheit(°F)

World time: 30 time zones (50 cities), city code display, daylight saving on/off

Size of case / total weight
EFA-121D ...... 48.4 x 44.9 x 13.1 mm / 153 g


But for me. What is more important is it's cheaper from the real market out there! hahaha

[INFO] 10 Tabiat Yang Menyebabkan Kerosakan Otak


1. Tidak mengambil sarapan pagi
- Apabila seseorang tidak mengambil sarapan pagi, paras gula dalam darah akan menjadi rendah. Ini akan mengakibatkan kekurangan bekalan nutrisipada otak dan menjadikannya kurang aktif.

2. Terlebih makan
- Ia akan membebankan pembuluh darah otak dan mengurangkan kuasa mental otak.

3. Perokok
- Asap rokok akan mengakibatkan sel-sel otak terjejas atau terbakar dan boleh menga kibatkan penyakit 'Alzheimer'.

4. Penggunaan gula yang berlebihan
- Pengambilan gula secara berlebihan akan mengganggu penyerapan protein dan nutrisi. Selain daripada itu, ia akan mengganggu perkembangan otak yang sihat.

5. Pencemaran udara
- Otak adalah pengguna oksigen terbesar dalam badan manusia. Pencemaran udara boleh menyebabkan pengurangan bekalan oksigen ke otak dan keaktifan otak.

6. Terlebih tidur
- Tidur adalah bagus untuk merehatkan otak tetapi masa tidur yang panjang boleh mengakibatkan sel-sel otak kita mati.

7. Menutup muka ketika tidur
- Tidur sambil menutup muka akan mengakibatkan otak menerima lebih banyak karbon dioksida berbanding oksigen dan ini akan membawa kerosakan kepada otak.

8. Membiarkan otak bekerja semasa kita berada di dalam keadaan kurang sihat
- Bekerja semasa anda kurang sihat boleh mengurangkan keberkesanan otak dan juga membawa kerosakan kepada sel-sel otak.

9. Kurang berimiginasi
- Berfikir adalah satu cara terbaik untuk melatih otak kita. Kurangnya berimiginasi boleh menyebabkan tahap kecerdasan/keaktifa n otak menurun.

10. Jarang berfikir
- Jarang berfikir akan menyebabkan otak kita kurang aktif. Oleh itu, perbincangan yang membina boleh menambah keberkesanan kecerdasan otak kita.

[LIVERPOOL] Graeme Souness: Arsenal, Manchester United Or Chelsea Would Have Sacked Rafa Benitez By Now - Goal.com

Graeme Souness: Arsenal, Manchester United Or Chelsea Would Have Sacked Rafa Benitez By Now - Goal.com

[LIVERPOOL] Manchester United Boss Sir Alex Ferguson Attacked By Referees After Marriner Outburst - Goal.com

Manchester United Boss Sir Alex Ferguson Attacked By Referees After Marriner Outburst - Goal.com

[Liverpool] Liverpool 2-0 Manchester United: Vidic And Mascherano Off As Torres Nets Decisive Strike - Goal.com

Liverpool 2-0 Manchester United: Vidic And Mascherano Off As Torres Nets Decisive Strike - Goal.com

[My Story] Lesson Learnt Istana Negara Damansara

Projek Istana Negara

One of JKR new project, it situated near Jalan Duta - Damansara. This project is expected to archive 710 million ringgit. Still under construction, about 1 year & 1 month to finish. Good luck guys. hope they can complete this project in the time given & archive good quality.

[LIVERPOOL] Report: Tom Hicks Approves Saudi Buy-Out Of Liverpool Stake - Goal.com

Report: Tom Hicks Approves Saudi Buy-Out Of Liverpool Stake - Goal.com

Shared via AddThis

[My Story] Le tour de Jeram Toi





Bulan syawal patutnye pergi berkunjung ke rumah taulan & shabat handai serta sanak saudara..hehehe But a trip to JeramToi is a different story . Believe it or not, this is my first time at Jeram Toi. thanks to angah! hahahah

[MUSIC] OST - TalenTime 2009 (Full Album)


Download full album @128 bitrate (great quality), with cover art & additional bonus track! Enjoy!

1. Aizat - Just One Boy (3:06)
2. Atilia - Angel (3:17)
3. Aizat - I Go (3:57)
4. Hardev Kaur - Ganesh's Theme (0:41)
5. Aizat - Itula Dirimu (3:12)
6. Atilia - Angel (Malay) (3:16)
7. Aizat - Pergi (3:57)
8. Instrumental - Break Up (0:56)
9. Atilia - Kasih Tak Kembali (1:38)
10. Aizat - Just One Boy (3:11)
11. Hardev Kaur - Going Home (1:08)
12. Pete Teo - I Go (3:56)
13 - Rahat Fateh Ali Khan - O Re Piya [Bonus track] (6:20)

Rapidshare
http://rapidshare.com/files/230292159/Talentime_OST.zip

Preview from the movie:

*Please report if link is broken.

[APPS] Download Picasa 3.5 Build 79.69 - FileHippo.com

Download Picasa 3.5 Build 79.69 - FileHippo.com

Shared via AddThis

[My Story] Earthquake! now in Malaysia again?


Gempa 7.9 magnitud di Sumatera turut dirasai di Semenanjung

KUALA LUMPUR: Gempa bumi kuat berukuran 7.9 magnitud yang melanda selatan Sumatera pada jam 6.20 petang tadi turut dirasai hampir seluruh pantai barat Semenanjung.

Menurut laporan Agensi Penyelidikan Geologikal Amerika Syarikat (USGS), gempa yang berlaku jam 5.16 petang (waktu Jakarta) di selatan Sumatera membabitkan Kuala Lumpur dengan jarak 480 kilometer dari pusat gempa; Padang, Pekanbaru dan Sibolga.

Source: Berita Harian

Emm... I can feel it too. It's surely hard for those who live in flat & run to nowhere looking for a safer location. Actually At that time, I'm just arriving my rental house & Bandar Tasik Selatan, when suddenly my housemate asking whether i feel a shock like an earthquake. Then he showed to the ceiling fan, then I realize! Yup, it is not stable with some vibration. Some of my neighborhoods already waiting in outside the balcony clueless...gathering an answer...for an unknown reason...

Base in our basic engineering consideration, yes a little vibration would probably couldn't affect this tall piled flat to be collapse. But anything can happen, although our living is not near to valley or fill. Believe me there is nothing can stop God will. Beware Malaysia, we are no more safe form earthquake, some seismic study have to be implement in construction now!

[LIVERPOOL] Liverpool Preparing ?49m Bid For Valencia Forward David Villa - Report - Goal.com

Liverpool Preparing ?49m Bid For Valencia Forward David Villa - Report - Goal.com

Shared via AddThis

[LIVERPOOL] Arab Prince Linked With Liverpool Investment - Report - Goal.com

Arab Prince Linked With Liverpool Investment - Report - Goal.com

Shared via AddThis

[APPS] Internet Download Manager 5.18 (Build 3)



::: INFORMATION :::

Internet Download Manager supports proxy servers, ftp and http protocols, firewalls, redirects, cookies, authorization, MP3 audio and MPEG video content processing. IDM integrates seamlessly into Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2, and all other popular browsers to automatically handle your downloads. You can also drag and drop files, or use Internet Download Manager from command line. Internet Download Manager can dial your modem at the set time, download the files you want, then hang up or even shut down your computer when it's done.

Other features include multilingual support, zip preview, download categories, scheduler pro, sounds on different events, HTTPS support, queue processor, html help and tutorial, enhanced virus protection on download completion, progressive downloading with quotas (useful for connections that use some kind of fair access policy or FAP like Direcway, Direct PC, Hughes, etc.), built-in download accelerator, and many others.

Main Features:
# All popular browsers and applications are supported! Internet Download Manager has been tested with the following browsers: Internet Explorer, MSN Explorer, AOL, Netscape Communicator, Netscape 6, Netscape 7, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Opera, NetCaptor, UltraBrowser, Slim Browser, Avant Browser, MyIE2, Optimal Desktop, Ace Explorer, Advanced Browser, 27 Tools-in-1 Wichio Browser, WindowSurfer, 550 Access Browser, FineBrowser Freeware, Kopassa Browser, Fast Browser Pro, Enigma Browser, GoSuRF, K-Meleon, Smart Explorer, The Off By One Web Browser, Smartalec Voyager, CrystalPort AppCapture, The Family Browser, XANA Web Browser, Bluto, AutoSurf, 32bit Web Browser, BrowseMan, WrestlingBrowser, Eminem Browser, UltraBrowser, Cygsoft LDAP Browser, and Net M@nager. Internet Download Manager supports all versions of popular browsers, and can be integrated into any 3rd party Internet applications.
# Easy downloading with one click. When you click on a download link in a browser, IDM will take over the download and accelerate it. IDM supports HTTP, FTP, HTTPS and MMS protocols.
# Download Speed Acceleration. Internet Download Manager can accelerate downloads by up to 5 times due to its intelligent dynamic file segmentation technology. Unlike other download managers and accelerators Internet Download Manager segments downloaded files dynamically during download process and reuses available connections without additional connect and login stages to achieve best acceleration performance.
# Download Resume. Internet Download Manager will resume unfinished download from the place where they left off.
# YouTube grabber. Internet Download Manager can grab FLV videos from popular sites like YouTube, MySpaceTV, and Google Video.
# Simple installation wizard. Quick and easy installation program will make necessary settings for you, and check your connection at the end to ensure trouble free installation of Internet Download Manager
# Drag and Drop. You may simply drag and drop links to IDM, and drag and drop downloaded files out of Internet Download Manager.
# Automatic Antivirus checking. Antivirus checking makes your downloads free from viruses and trojans.
# Advanced Browser Integration. When enabled, the feature can be used to catch any download from any application. None of download managers have this feature.
# Built-in Scheduler. Internet Download Manager can connect to the Internet at a set time, download the files you want, disconnect, or shut down your computer when it's done.
# IDM includes web site spider and grabber. IDM downloads all required files that are specified with filters from web sites, for example all pictures from a web site, or subsets of web sites, or complete web sites for offline browsing. It's possible to schedule multiple grabber projects to run them once at a specified time, stop them at a specified time, or run periodically to synchronize changes.
# IDM supports many types of proxy servers. For example, IDM works with Microsoft ISA, and FTP proxy servers.
# IDM supports main authentication protocols: Basic, Negotiate, NTLM, and Keberos. Thus IDM can access many Internet and proxy servers using login name and password.
# Download All feature. IDM can add all downloads linked to the current page. It's easy to download multiple files with this feature.
# Customizable Interface. You may choose the order, and what buttons and columns appear on the main IDM window.
# Download Categories. Internet Download Manager can be used to organize downloads automatically using defined download categories.
# Quick Update Feature. Quick update may check for new versions of IDM and update IDM once per week.
# Download limits. Progressive downloading with quotas feature. The feature is useful for connections that use some kind of fair access policy (or FAP) like Direcway, Direct PC, Hughes, etc.
# IDM is multilingual. IDM is translated to Albanian, Arabic, Azerbaijan, Bosnian, Bulgarian, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Farsi, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Lithuanian, Macedonian, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Thai, Turkish, and Uzbek languages.

What's new in version 5.18 build 3?

(Released: Sep 16, 2009)
We have added these features in response to IDM user requests.
* Fixed a critical security vulnerability
* Added the ability to get back using old IDM triangle icon in system tray. The icon can be returned by using "View->IDM tray icon->Classic style" menu item

::: SCREENSHOTS :::


::: RAPIDSHARE :::
http://rapidshare.com/files/284280675/IDM.5.18.3.zip

::: HOTFILE :::
http://hotfile.com/dl/13015241/9441369/IDM.5.18.3.rar.html

::: TERADEPOT :::
http://www.teradepot.com/c2hdpd6xizfx/IDM.5.18.3.rar.html

::: PASSWORD :::
devilboy23

::: ENJOY :::
*Credited to devilboy23

[My Story] Eid Mubarak!





Funscrape.Com | More Selamat Hari Raya Aidilfitri Comments

[LIVERPOOL] Liverpool Confirm £80 Million Shirt Sponsorship Deal - Report - Goal.com

Liverpool Confirm £80 Million Shirt Sponsorship Deal - Report - Goal.com

Shared via AddThis

[ADV] Secret for Job Hunting (Government Sector!)

[MUSIC] Taylor Swift - Fearless


Taylor Swift - Fearless [VBR Great Quality!]

01 Fearless
02 Fifteen
03 Love Story
04 Hey Stephen
05 White Horse
06 You Belong With Me
07 Breathe
08 Tell Me Why
09 You're Not Sorry
10 The Way I Loved You
11 Forever And Always
12 The Best Day
13 Change

Rapidshare
http://rapidshare.com/files/266184210/Taylor_Swift-_Fearless__2008_.zip

*Please report if link is dead.

[MUSIC]Lenka - Lenka (2008)




01. The Show
02. Bring Me Down
03. Skipalong
04. Don't Let Me Fall
05. Anything I'm Not
06. Knock Knock
07. Dangerous And Sweet
08. Trouble Is A Friend
09. Live Like You're Dying
10. Like A Song
11. Force of Nature
12. We Will Not Grow Old

Rapidshare
http://rapidshare.com/files/262915413/Lenka_-_Lenka__2008_.zip




*PM me if link is broken...

[ADV] Amanah Saham 1Malaysia



Our Prime Minister Datuk Seri Najib Tun Razak has just launched another Amanah Saham National Berhad's (ASNB)fund called Amanah Saham 1Malaysia in Kuala Lumpur today.

The fund size of Amanah Saham 1Malaysia is RM10 Billion and it's open to all Malaysians aged 18 years old and above.It is the biggest trust fund in Malaysia and will go on sale for 30 days, start from August 5 to September 9, 2009.

Besides that,the government has agreed to give a special gift for 50,000 first-year public university students--each of them will get 100 units of Amanah Saham 1Malaysia for free (totaling RM5million)!!Thanks to Permodalan Nasional Berhad (PNB) and Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB) agents - Malayan Banking Berhad, CIMB Bank Berhad, RHB Bank Berhad and Pos Malaysia Berhad for the contribution.The students eligible are those who had enrolled for their first degree recently in the mid-year intake in 2009.

To ensure that the units were fairly distributed, 50%(5 billion) of the units had been allocated to Bumiputras, 30%(3 billion) to the Chinese, 15%(1.5 billion) to the Indians and 5%(0.5 billion) to other races.After the 30-days sale period, the cap on purchase on unsold units would be lifted, and the sale would be open to all Malaysians above 18, regardless of race.

If you are interested to buy the units,go to your nearest branch of ASNB offices, Post Offices ,Maybank, CIMB Bank and RHB Bank during the operating hours of the banks.

For more information of Amanah Saham 1Malaysia,please visit the official site of ASNB.

[My Story] Becoming a Internet Millionare?

Sometimes changing is the best way to improve the standard of living. this is my first time writing a blog & it is hard to get started.

my worklife make me a busy person; i wonder what should i do after this. i always wanted for a more versatile in my worklife & may be this a right time for me to do a little more changes after this? hehehe...

i gathered some info in the internet about 'internet jobs' as my part time job. is it real? is it really make profit? My housemate making money 2-3 hundred a day. Ahh.. i fed up with my life. every day, every month working in the same path & still with full debt in my pockets!

then i started joined mr.Jamal (my housemate) affiliate program. he offered me 1/2 of his profit for every e-book i could sell. as a beginner i thought it will be easy & moreover I'm an IT person. but as the time goes, there are not even a single person buy e-book from me. Fuhh.. another dead end.

I'm gathered some info & i know something, i suppose to advertise at the right place, where high traffic load (many people can see your advertisement). i see mr Jamal advertised at the Berita harian online, one of example with high traffic. but you have to spend some money about rm150 for a week & i see Google offer about rm60 for a month (just economy package). ho ho ho. Kalo x laku mati maa. Until now, i not trying any pay to advertise site coz I'm worry if it is not working. i read in some traffic related how to get the biz with ease. Yes, the are the other way to find high traffic with no money expense! but yet unitll now i just don't get it.

Here some articles regarding to this make money internet programes: 'You can build the most expensive website in the world. But it will not make any difference if you have no traffic. Literally, no traffic means no people viewing your website except yourself. In other words, no people viewing means no business. So, your next task after your website is up, is to drive as many traffic as you can. To drive traffic to your website, there are two ways, either you buy it or you get it at no cost. Buying traffic is the easiest way but it cost you money, and yet the sale is not guaranteed.' huuh really hard isn't it but i still prefer with no money he he he..
huuhuh. some people please help me...

Source: 5 Ways to Attract Website Traffic at No Cost, http://EzineArticles.com/?expert=Jaffa_Matt

Click my Nuffnang!

English Premier League Injury Table

Related Posts with Thumbnails

Followers

Click dude..!

Chat with me!

ShoutMix chat widget

Labels

advertisement (2) music (3) news (11) software (8)

Blog Archive

Search This Blog

My Blog List

Others

Hits Since April 8, 2009! Free Hit Counter by Pliner.Net