Nowadays?

Sharing stories, works, ideas, & news

New in this Blog:

[My Story] Memory upgrades from Crucial.com - Determine My Memory Needs

~~uhuh..

hari ni pemainan gila zaman universiti telah dimulakan semula.
Lawan pemainan bola; kali ini Proevolution Soccer 2011 - Updated PESEdit.com Patch 1.3.
Tak dinafikan En.AM pada mulanya nampak hebat dengan team MU nyer mengungguli kemenangan 2-0 melawan komputer ditahap TOP level ini. En. ADI pula sgt suke SERI dgn komputer ini.

Walau apa pun, tujuan utame En.ADI ni datang rumah aku untuk melihat sendiri komputer yang aku mau jual kepadanya (komputer zaman universiti dulu-mmg buat maen game + assignment shj). Begitu pun spesifikasi nya adalah antara yang terbagus pernah aku ciptakan untuk komputer desktop klon (pada masa tu la tahun 2004):

Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.66GHz
Motherboard: Intel D102GGC2 Motherboard
RAM: 1GB DDR PC2-5200 (512Mb x 2)
HardDisk: Western Digital 80GB S-ATA Hard Disk Drive
Video: NVIDIA GeForce 8500 GT
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600)
Rom: LG Super Multi DVD ReWriter Dual Layer & 52xCDRom
Casing: ATX Tower Casing w/ PSU
Lain-lain: Logitech Desktop Keyboard + Mouse

Monitor memang dijual berasingan, LCD 19 inci atau CRT 17 inci yang kedua-duanya jenis ACER uhuh~~

Buat en.ADI d ibawah ialah link untuk anda menentukan samada untuk menambah/upgrade RAM sediada.

TQ
Memory upgrades from Crucial.com - Determine My Memory Needs

[APPS] Download K-Lite Codec Pack 6.80 (Full) - FileHippo.com

Download K-Lite Codec Pack 6.80 (Full) - FileHippo.com

[APSS] Download K-Lite Codec Pack 6.70 (Full) - FileHippo.com

Essential alternative codec pack, click below to download page...

Download K-Lite Codec Pack 6.70 (Full) - FileHippo.com

[APSS] Download Adobe Reader 10.0 - FileHippo.com

One of must have application, click below to download page...

Download Adobe Reader 10.0 - FileHippo.com

[TV Series] Supernatural Season 6 - HDTVRip

Supernatural Season 6 - HDTVRip

Click my Nuffnang!

English Premier League Injury Table

Related Posts with Thumbnails

Followers

Click dude..!

Chat with me!

ShoutMix chat widget

My Blog List

Others

Hits Since April 8, 2009! Free Hit Counter by Pliner.Net